Virtual Power Classes

 • Word fit

  Dankzij onze Virtual Powerclasses word jij sterker en fitter dan je ooit bent geweest. Heb je nood aan een stevige workout? Kies dan voor de Bootcamp of HIIT workouts.

 • Kom in balans

  Wil jij weer helemaal in balans komen? Bewegen, maar tegelijkertijd ook ontspannen, je lichaam leniger maken en tot rust komen? Dan zijn onze pilates en yoga lessen wat je zoekt.

 • Vind rust

  Wil jij even ontsnappen aan de chaos van elke dag? Wil je even echt hélemaal tot rust komen? Dan zijn onze meditaties en mindful moments wat jij nodig hebt. Een moment van pauze en ultieme ontspanning.

Virtual Power Classes

Geen gym? Geen probleem! Met onze Virtual Power Classes sport jij gewoon vanuit je woonkamer. Heb jij zin om écht te zweten? Dan kan dat met een Bootcamp of HIIT les, doe je het liever wat rustiger aan, dan kan dat met yoga of pilates. Wil je gewoon écht even tot rust komen? Dan kan dat met onze wekelijkse meditaties en mindful moments.

 • Wekelijks 10 nieuwe live lessen

 • wekelijks 10 nieuwe on-demand lessen op ons platform

 • Slechts 34 euro per maand all-in

Pilates

Klaar om sterker en leniger te worden? Waag je dan gerust aan Pilates. Je gaat voornamelijk aan de slag met het eigen lichaam en weerstandsbanden. Alle bewegingen worden op een langzame, gecontroleerde manier uitgevoerd, waardoor deze lessen voor iedereen geschikt zijn. Elke oefening valt terug op dezelfde zes principes: concentratie, ademhaling, centering, controle, precisie en flow.

Bootcamp

Met een bootcamp ga je all in. Kracht, conditie, lenigheid en stabiliteit worden getraind met een variabel circuit aan oefeningen voor het hele lichaam. De oefeningen kunnen aangepast worden aan elk niveau, dus of je nu beginner of gevorderde bent, je zal het voelen!

Vinyasa yoga

Vinyasa yoga is een dynamische en actieve yoga die je kracht en flexibiliteit verbetert terwijl de geest ontspant. Je “flowt” van de ene pose naar de andere op het ritme van je ademhaling, afgewisseld met het langer aanhouden van bepaalde poses voor een diepere stretch. Elke les is anders en doet je tegelijkertijd tot rust komen en bruisen van energie.

LYT yoga

LYT Yoga werd ontwikkeld door kinesi-therapeut en yogadocent Lara Heimann. De focus ligt op werken aan je core, een neutrale houding en gezonde bewegingspatronen. Deze yogamethode biedt tegengewicht aan de kwalen van onze moderne levensstijl.

Yin yoga

Bij Yin yoga houd je bepaalde stretchhoudingen voor langere tijd aan. Zo geef je jezelf en je lichaam de tijd om te observeren wat er in je lichaam gebeurt. Zo leer je je grenzen enerzijds aanvoelen en anderzijds verleggen. Je gewrichten en bindweefsel worden sterker door het aanhouden van de poses en het langzame tempo van de les heeft daarnaast ook een meditatief en rustgevend effect. Loslaten en ontspannen is de boodschap!

Meditatie

We leven in een maatschappij waarin iedereen altijd gehaast is en gestresseerd rondloopt. Meditatie is de ideale tool om terug wat rust te vinden en dichter bij jezelf te komen. Ik gebruik altijd de metafoor dat je tijdens een meditatie op de bodem van de oceaan zit en dat de storm aan de oppervlakte van de zee geen effect op je heeft. Een vast wekelijks moment hebben waarbij je terug wat kan vertragen, helpt om je dat ritme ook mee te nemen naar je dagelijkse leven. Die rust behouden leer je best onder ideale omstandigheden, zoals een meditatieles. Wanneer het leven dan weer hectisch wordt, ben je getraind.

HIIT

Tijd om te zwetennnn! HIIT-lessen zijn pittige high intensity trainingen. Zweet én fun gegarandeerd!